Gemarineerde brochettes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde brochettes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker rundsvlees op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Snij de paprika in grote stukken en de uien in kwartjes. Snipper de knoflook, scheur het laurierblaadje in stukjes. 

     

  2. 2

    Maak een marinade van de olie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier. Laat het vlees daarin 30 minuten marineren. Bak de paprika en uien beetgaar in een mengsel van boter en olie. 

  3. 3

    Dep het vlees droog. Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui. 

  4. 4

    Grill de brochettes op een tafelgrill of op de barbecue en serveer met groenten naar keuze. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Snij de paprika in grote stukken en de uien in kwartjes. Snipper de knoflook, scheur het laurierblaadje in stukjes. 

     

  2. 2

    Maak een marinade van de olie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier. Laat het vlees daarin 30 minuten marineren. Bak de paprika en uien beetgaar in een mengsel van boter en olie. 

  3. 3

    Dep het vlees droog. Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui. 

  4. 4

    Grill de brochettes op een tafelgrill of op de barbecue en serveer met groenten naar keuze. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.