Veggiesatés met champignons en kruidenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veggiesatés met champignons en kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vegetarische brochettes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de cottagecheese uitlekken in een zeef.

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.

    Snipper de lente-ui.

    Hak de bladpeterselie, tijmblaadjes en rozemarijntakjes.

  2. 2

    Roer de lente-ui, de groene kruiden en 1 el olie door de cottagecheese. Laat het overtollig vocht uitdruipen in de zeef. Kruid naar smaak met peper en zout en zet apart in een kommetje.

  3. 3

    Vul elk champignonhoedje met de kruidenkaas. Prik de champignons op een satéprikker en duw ze stevig tegen elkaar aan. Bestrijk de champignons met wat olijfolie.

  4. 4

    Rooster de satés goudbruin op het rooster in de laagste stand. Leg de champignonsatés op borden en besprenkel ze met wat olijfolie. Werk af met takjes rozemarijn en takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de cottagecheese uitlekken in een zeef.

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.

    Snipper de lente-ui.

    Hak de bladpeterselie, tijmblaadjes en rozemarijntakjes.

  2. 2

    Roer de lente-ui, de groene kruiden en 1 el olie door de cottagecheese. Laat het overtollig vocht uitdruipen in de zeef. Kruid naar smaak met peper en zout en zet apart in een kommetje.

  3. 3

    Vul elk champignonhoedje met de kruidenkaas. Prik de champignons op een satéprikker en duw ze stevig tegen elkaar aan. Bestrijk de champignons met wat olijfolie.

  4. 4

    Rooster de satés goudbruin op het rooster in de laagste stand. Leg de champignonsatés op borden en besprenkel ze met wat olijfolie. Werk af met takjes rozemarijn en takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.