Veggiesatés met champignons en kruidenkaas

Zo maak je ‘t
  1. Laat de cottagecheese uitlekken in een zeef.

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.

    Snipper de lente-ui.

    Hak de bladpeterselie, tijmblaadjes en rozemarijntakjes.

  2. Roer de lente-ui, de groene kruiden en 1 el olie door de cottagecheese. Laat het overtollig vocht uitdruipen in de zeef. Kruid naar smaak met peper en zout en zet apart in een kommetje.

  3. Vul elk champignonhoedje met de kruidenkaas. Prik de champignons op een satéprikker en duw ze stevig tegen elkaar aan. Bestrijk de champignons met wat olijfolie.

  4. Rooster de satés goudbruin op het rooster in de laagste stand. Leg de champignonsatés op borden en besprenkel ze met wat olijfolie. Werk af met takjes rozemarijn en takjes tijm.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Varkenskroontje met kruidenkaas

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Tomaat gevuld met spinazie

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardappelsoep met kruidenkaas

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rolletjes met boursin en ham

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Varkenshaasje met kruidenkaas en krieken