Côte à l'os met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Côte à l'os met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker traditioneel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de champignons in vieren en snipper de peterselie. 

  2. 2

    Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer daar het vlees een halfuur in. Dep het vlees droog en rooster het naar smaak. Laat het 10 minuten rusten onder een vel aluminumfolie. 

  3. 3

    Bak de champignons goudbruin in een klontje boter. Voeg er de wijn aan toe en laat 'm verdampen. Giet er dan de kalfsfond bij, de room en de peterselie. Laat de saus indikken op hoog vuur. 

  4. 4

    Snij het vlees in plakjes en serveer met de champignons en met gebakken aardappelen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de champignons in vieren en snipper de peterselie. 

  2. 2

    Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer daar het vlees een halfuur in. Dep het vlees droog en rooster het naar smaak. Laat het 10 minuten rusten onder een vel aluminumfolie. 

  3. 3

    Bak de champignons goudbruin in een klontje boter. Voeg er de wijn aan toe en laat 'm verdampen. Giet er dan de kalfsfond bij, de room en de peterselie. Laat de saus indikken op hoog vuur. 

  4. 4

    Snij het vlees in plakjes en serveer met de champignons en met gebakken aardappelen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.