Côte à l'os met Provençaalse kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Côte à l'os met Provençaalse kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker malse côte à l'os op de barbecue, met een lekkere marinade hou je hem sappig.

bereiding
  1. 1

    Kneus de gedroogde kruiden goed in een vijzel. Voeg de sjalot en knoflook toe. Kruid met peper en zout en meng er de olijfolie onder.

  2. 2

    Strijk het vlees in met de marinade, bewaar de rest voor tijdens het bakken. Laat de côte à l'os minstens 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Leg het vlees op een hete barbecue en schroei het aan beide kanten dicht. Leg het op een hogere rooster verder van het vuur en laat nog 15 à 20 minuten garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kneus de gedroogde kruiden goed in een vijzel. Voeg de sjalot en knoflook toe. Kruid met peper en zout en meng er de olijfolie onder.

  2. 2

    Strijk het vlees in met de marinade, bewaar de rest voor tijdens het bakken. Laat de côte à l'os minstens 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Leg het vlees op een hete barbecue en schroei het aan beide kanten dicht. Leg het op een hogere rooster verder van het vuur en laat nog 15 à 20 minuten garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.