Tomaten gevuld met spinazie en roquefort
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten gevuld met spinazie en roquefort

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor heerlijke opgevulde tomaten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout, zet ze ondersteboven en laat uitlekken.

    Hak het vruchtvlees fijn.

    Hak de knoflook en het sjalotje fijn.

    Snij de roquefort in plakjes.

    Laat de spinazie uitlekken.

  2. 2

    Verhit de olie, bak het sjalotje en de knoflook glazig. Voeg het tomatenvlees toe en verhit tot het vocht verdampt is. Roer er de spinazie door, verwarm nog even en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de tomaten met het mengsel en leg er een plakje roquefort op. Rooster ze 5 minuten op de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout, zet ze ondersteboven en laat uitlekken.

    Hak het vruchtvlees fijn.

    Hak de knoflook en het sjalotje fijn.

    Snij de roquefort in plakjes.

    Laat de spinazie uitlekken.

  2. 2

    Verhit de olie, bak het sjalotje en de knoflook glazig. Voeg het tomatenvlees toe en verhit tot het vocht verdampt is. Roer er de spinazie door, verwarm nog even en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de tomaten met het mengsel en leg er een plakje roquefort op. Rooster ze 5 minuten op de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.