Rosbief in bladerdeeg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rosbief in bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker kruidig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de sjalotjes en de champignons fijn. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Bak het vlees bruin in hete boter en laat het afkoelen in de koelkast.

  3. 3

    Bak de sjalotjes en de champignons in een klontje boter, bestrooi met de peterselie en kruid met peper en zout. Laat afkoelen. 

  4. 4

    Bestrijk het bladerdeeg met het champignonmengsel. Dep het vlees droog en leg het op de champignons. Vouw het deeg dicht. Klop de dooier los met 1 kl water en bestrijk daarmee het bladerdeeg. 

  5. 5

    Bak het vlees 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 10 minuten rusten en snij in plakjes. Lekker met gebakken oesterzwammen en ovenaardappeltjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de sjalotjes en de champignons fijn. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Bak het vlees bruin in hete boter en laat het afkoelen in de koelkast.

  3. 3

    Bak de sjalotjes en de champignons in een klontje boter, bestrooi met de peterselie en kruid met peper en zout. Laat afkoelen. 

  4. 4

    Bestrijk het bladerdeeg met het champignonmengsel. Dep het vlees droog en leg het op de champignons. Vouw het deeg dicht. Klop de dooier los met 1 kl water en bestrijk daarmee het bladerdeeg. 

  5. 5

    Bak het vlees 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 10 minuten rusten en snij in plakjes. Lekker met gebakken oesterzwammen en ovenaardappeltjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.