Rosbief in kruidenkorst met spinazietaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rosbief in kruidenkorst met spinazietaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezellig met z'n allen aan tafel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 140° C. Kruid de rosbief met peper en zout. Schroei hem rondom dicht in olie. Zet het vlees 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de groene kruiden fijn. Meng ze met de boter, het paneermeel en de eidooiers. Verdeel over het vlees en zet nog 10 à 15 minuten in de oven, tot het vlees mooi rosé is (of 5 à 10 minuten langer, als u van meer doorbakken houdt).

  3. 3

    Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 à 15 minuten rusten.

  4. Voor de spinazietaartjes

  5. 4

    Zet de oven op 180° C. Steek 8 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze in een muffinblik. Meng de spinazie met de roomkaas, nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over het deeg en zet 15 à 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 140° C. Kruid de rosbief met peper en zout. Schroei hem rondom dicht in olie. Zet het vlees 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de groene kruiden fijn. Meng ze met de boter, het paneermeel en de eidooiers. Verdeel over het vlees en zet nog 10 à 15 minuten in de oven, tot het vlees mooi rosé is (of 5 à 10 minuten langer, als u van meer doorbakken houdt).

  3. 3

    Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 à 15 minuten rusten.

  4. Voor de spinazietaartjes

  5. 4

    Zet de oven op 180° C. Steek 8 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze in een muffinblik. Meng de spinazie met de roomkaas, nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over het deeg en zet 15 à 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.