Biefstuk met pepersaus

  • 15 min
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder
  • Belgisch
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de geklaarde boter in een braadpan. Bak de biefstukken zoals je ze graag hebt: saignant (dus amper gebakken), à point (nog rozig van binnen) of bien cuit (net doorbakken). Kruid ze met zwarte peper uit de molen en zout.

  2. Hou het vlees warm onder aluminiumfolie. Schenk de cognac in de braadpan. Flambeer. Blus met de room. Laat 1 minuut inkoken.

  3. Doe er de uitgelekte peperbessen bij. Laat even doorwarmen en kruid ook de saus eventueel bij met peper en zout. Serveer met frieten.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tournedos met pepersaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tournedos met waterkers en pepersaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Runderreepjes met bonen en pepersaus

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Varkenshaasje met pepersaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Biefstuk met kalfsjus en rösti