Biefstuk met pepersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biefstuk met pepersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pepersaus past perfect bij een malse steak

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de geklaarde boter in een braadpan. Bak de biefstukken zoals je ze graag hebt: saignant (dus amper gebakken), à point (nog rozig van binnen) of bien cuit (net doorbakken). Kruid ze met zwarte peper uit de molen en zout.

  2. 2

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie. Schenk de cognac in de braadpan. Flambeer. Blus met de room. Laat 1 minuut inkoken.

  3. 3

    Doe er de uitgelekte peperbessen bij. Laat even doorwarmen en kruid ook de saus eventueel bij met peper en zout. Serveer met frieten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de geklaarde boter in een braadpan. Bak de biefstukken zoals je ze graag hebt: saignant (dus amper gebakken), à point (nog rozig van binnen) of bien cuit (net doorbakken). Kruid ze met zwarte peper uit de molen en zout.

  2. 2

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie. Schenk de cognac in de braadpan. Flambeer. Blus met de room. Laat 1 minuut inkoken.

  3. 3

    Doe er de uitgelekte peperbessen bij. Laat even doorwarmen en kruid ook de saus eventueel bij met peper en zout. Serveer met frieten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.