Lekker Shop Shop

Biefstuk met pepersaus

Zo maak je ‘t

    Voorbereiding

  1. Verwarm de geklaarde boter in een braadpan. Bak de biefstukken zoals je ze graag hebt: saignant (dus amper gebakken), à point (nog rozig van binnen) of bien cuit (net doorbakken). Kruid ze met zwarte peper uit de molen en zout.

  2. Hou het vlees warm onder aluminiumfolie. Schenk de cognac in de braadpan. Flambeer. Blus met de room. Laat 1 minuut inkoken.

  3. Doe er de uitgelekte peperbessen bij. Laat even doorwarmen en kruid ook de saus eventueel bij met peper en zout. Serveer met frieten.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tournedos met waterkers en pepersaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardappelstro met biefstuk

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Biefstuk met gemengde groenten