Gebakken leng met citroensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken leng met citroensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris visgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes). Spoel de citroenen. Snij 1 citroen in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere en pers hem uit.

  2. 2

    Spoel de visfilet, dep 'm goed droog en druppel er wat citroensap over. 

  3. 3

    Verwarm de rest van het citroensap met de visfond, de geraspte schil, de citroenplakjes, de olijfolie, de kurkuma en een snuifje zout. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Pocheer er de vis in (ongeveer 5 minuten).

  4. 4

    Schep de vis uit de saus en hou warm. Laat de saus inkoken (of roer er wat sausbinder door). Serveer de vis met de citroensaus en bestrooi met gehakte koriander. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes). Spoel de citroenen. Snij 1 citroen in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere en pers hem uit.

  2. 2

    Spoel de visfilet, dep 'm goed droog en druppel er wat citroensap over. 

  3. 3

    Verwarm de rest van het citroensap met de visfond, de geraspte schil, de citroenplakjes, de olijfolie, de kurkuma en een snuifje zout. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Pocheer er de vis in (ongeveer 5 minuten).

  4. 4

    Schep de vis uit de saus en hou warm. Laat de saus inkoken (of roer er wat sausbinder door). Serveer de vis met de citroensaus en bestrooi met gehakte koriander. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.