Lenterolletjes met bamboescheuten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenterolletjes met bamboescheuten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op Oosterse wijze

bereiding
  1. 1

    Verhit een wokpan met 3 el olie. Fruit er de paprika, wortel, bamboe, witte kool en sojascheuten in en roerbak tot ze half zacht zijn.

  2. 2

    Voeg de geweekte noedels toe, de oestersaus, sojasaus en suiker. Kruid met peper en zout en meng goed. Doe alles in een kom en laat wat afkoelen.

  3. 3

    Leg het rijstpapier op een proper werkvlak. Borstel alle randen in met het losgeklopte ei. Leg een lepel van de vulling in het midden van het rijstpapier.

  4. 4

    Vouw het rijstpapier dicht en duw het flapje onder de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen, borstel nog wat extra ei op het einde en rol verder op. Druk goed aan. Werk zo alle vulling en rijstblaadjes op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit een wokpan met 3 el olie. Fruit er de paprika, wortel, bamboe, witte kool en sojascheuten in en roerbak tot ze half zacht zijn.

  2. 2

    Voeg de geweekte noedels toe, de oestersaus, sojasaus en suiker. Kruid met peper en zout en meng goed. Doe alles in een kom en laat wat afkoelen.

  3. 3

    Leg het rijstpapier op een proper werkvlak. Borstel alle randen in met het losgeklopte ei. Leg een lepel van de vulling in het midden van het rijstpapier.

  4. 4

    Vouw het rijstpapier dicht en duw het flapje onder de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen, borstel nog wat extra ei op het einde en rol verder op. Druk goed aan. Werk zo alle vulling en rijstblaadjes op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.