Wortelstoemp met spekjes en worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortelstoemp met spekjes en worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ongewoon lekker

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze samen beetgaar in licht gezouten water. Stamp ze fijn met ‘n klontje boter, nootmuskaat en peper en zout.

  2. 2

    Bak de spekblokjes knapperig in een pan zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Schep ze door de stoemp.

  3. 3

    Bak de chipolataworsten goudbruin. Serveer ze bij de wortelstoemp en werk eventueel af met een beetje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze samen beetgaar in licht gezouten water. Stamp ze fijn met ‘n klontje boter, nootmuskaat en peper en zout.

  2. 2

    Bak de spekblokjes knapperig in een pan zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Schep ze door de stoemp.

  3. 3

    Bak de chipolataworsten goudbruin. Serveer ze bij de wortelstoemp en werk eventueel af met een beetje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.