Varkenslapjes in marsalasaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenslapjes in marsalasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met spruitjes of rodekool

bereiding
  1. 1

    Snij het varkensvlees in niet te grote stukken. Kruid met peper en zout. Schroei dicht in een scheutje olijfolie. Blus met de marsala en de bouillon en laat 25 minuten afgedekt op een zacht vuur pruttelen.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en pureer samen met een klontje boter en de room. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Laat de saus even inkoken, kruid met peper en zout. Serveer het vlees met de saus en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het varkensvlees in niet te grote stukken. Kruid met peper en zout. Schroei dicht in een scheutje olijfolie. Blus met de marsala en de bouillon en laat 25 minuten afgedekt op een zacht vuur pruttelen.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en pureer samen met een klontje boter en de room. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Laat de saus even inkoken, kruid met peper en zout. Serveer het vlees met de saus en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.