Kalfslapjes met citroen-marsalasaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfslapjes met citroen-marsalasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig en lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 citroen. Pers het sap uit van de geschilde citroen. Snij de andere citroen in 4 partjes. Hak de peterselie fijn. 

  2. 2

    Sla de kalfslapjes plat zodat ze mals blijven tijdens het bakken. Wentel ze door de bloem.

  3. 3

    Verwarm de boter in een pan tot ze schuimt en bak de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou ze warm.

  4. 4

    Doe de marsala, het citroensap en de -schil in de pan. Schraap de aanbaksels los en laat de saus even inkoken. Strooi er de peterselie bij.

  5. 5

    Serveer het vlees en de saus met gebakken aardappeltjes en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 citroen. Pers het sap uit van de geschilde citroen. Snij de andere citroen in 4 partjes. Hak de peterselie fijn. 

  2. 2

    Sla de kalfslapjes plat zodat ze mals blijven tijdens het bakken. Wentel ze door de bloem.

  3. 3

    Verwarm de boter in een pan tot ze schuimt en bak de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou ze warm.

  4. 4

    Doe de marsala, het citroensap en de -schil in de pan. Schraap de aanbaksels los en laat de saus even inkoken. Strooi er de peterselie bij.

  5. 5

    Serveer het vlees en de saus met gebakken aardappeltjes en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.