Recept

Kalfslapjes met citroen-marsalasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig en lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 citroen. Pers het sap uit van de geschilde citroen. Snij de andere citroen in 4 partjes. Hak de peterselie fijn. 

  2. 2

    Sla de kalfslapjes plat zodat ze mals blijven tijdens het bakken. Wentel ze door de bloem.

  3. 3

    Verwarm de boter in een pan tot ze schuimt en bak de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou ze warm.

  4. 4

    Doe de marsala, het citroensap en de -schil in de pan. Schraap de aanbaksels los en laat de saus even inkoken. Strooi er de peterselie bij.

  5. 5

    Serveer het vlees en de saus met gebakken aardappeltjes en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes met citroen-marsalasaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!