Pain au chocolat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pain au chocolat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoladebroodjes uit 'Leila Bakt'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkvlak tot een rechthoek van circa 5 millimeter dik. Snijd er acht rechthoeken van.

  3. 3

    Smeer een lik chocoladepasta over een van de korte kanten van elke rechthoek.

  4. 4

    Hak de chocola grof en rasp de amandelpasta. Meng beide met de sinaasappelrasp en strooi het mengsel over de chocoladepasta.

  5. 5

    Rol elk stuk deeg op vanaf de korte kant en leg het met de naad naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat.

  6. 6

    Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en strooi er geschaafde amandelen over.

  7. 7

    Bak de broodjes in het midden van de oven in circa 20 minuten goudkleurig.

  8. 8

    Bestuif ze met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkvlak tot een rechthoek van circa 5 millimeter dik. Snijd er acht rechthoeken van.

  3. 3

    Smeer een lik chocoladepasta over een van de korte kanten van elke rechthoek.

  4. 4

    Hak de chocola grof en rasp de amandelpasta. Meng beide met de sinaasappelrasp en strooi het mengsel over de chocoladepasta.

  5. 5

    Rol elk stuk deeg op vanaf de korte kant en leg het met de naad naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat.

  6. 6

    Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en strooi er geschaafde amandelen over.

  7. 7

    Bak de broodjes in het midden van de oven in circa 20 minuten goudkleurig.

  8. 8

    Bestuif ze met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.