Quiche met pladijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met pladijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis van het jaar 2011

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de knoflook in boter. Voeg de champignons en de peterselie toe, roerbak kort.

  2. 2

    Schik het kruimeldeeg op het bakpapier in een quichevorm. Verdeel er de helft van de champignons over. Leg daarop de vis. Kruid met peper en zout. Verdeel er de rest van de champignons over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snij de ui in ringen en verdeel ze over de quiche. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met gruyère. Zet 30 minuten in de oven, tot de quiche goudkleurt. Serveer met een salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de knoflook in boter. Voeg de champignons en de peterselie toe, roerbak kort.

  2. 2

    Schik het kruimeldeeg op het bakpapier in een quichevorm. Verdeel er de helft van de champignons over. Leg daarop de vis. Kruid met peper en zout. Verdeel er de rest van de champignons over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snij de ui in ringen en verdeel ze over de quiche. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met gruyère. Zet 30 minuten in de oven, tot de quiche goudkleurt. Serveer met een salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.