Mignonette met druivensaus en broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mignonette met druivensaus en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gebakken aardappelen

bereiding
  1. 1

    Hak de amandelen grof en rooster ze in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Spoel de broccoli, verdeel ze in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel en halveer de druiven.

  3. 3

    Bak het vlees in olie. Kruid met peper en zout en hou warm in aluminiumfolie. Blus de pan met de wijn en laat even inkoken.

  4. 4

    Doe de druiven, de amandelen en de fond bij in de pan en breng aan de kook. Neem van het vuur af en klop er de koude boter door.

  5. 5

    Serveer het vlees met de druivensaus en de broccoli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de amandelen grof en rooster ze in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Spoel de broccoli, verdeel ze in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel en halveer de druiven.

  3. 3

    Bak het vlees in olie. Kruid met peper en zout en hou warm in aluminiumfolie. Blus de pan met de wijn en laat even inkoken.

  4. 4

    Doe de druiven, de amandelen en de fond bij in de pan en breng aan de kook. Neem van het vuur af en klop er de koude boter door.

  5. 5

    Serveer het vlees met de druivensaus en de broccoli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.