Spinaziestoemp met mignonette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinaziestoemp met mignonette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook heerlijk met een groenteburger

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Voeg er de melk en een klontje boter aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Spoel de spinazie grondig en laat goed uitlekken. Stoof ze aan in boter tot ze slinkt.

  3. 3

    Doe de gestoofde spinazie bij de aardappelpuree en roer goed om.

  4. 4

    Kruid de varkensmignonettes met peper en zout. Bak ze goudbruin in boter. Haal ze uit de pan en hou warm. Blus de pan met de vleesbouillon en laat even inkoken.

  5. 5

    Leg op elk bord een mignonette en schep er wat spinaziepuree naast. Overgiet met wat vleesjus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Voeg er de melk en een klontje boter aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Spoel de spinazie grondig en laat goed uitlekken. Stoof ze aan in boter tot ze slinkt.

  3. 3

    Doe de gestoofde spinazie bij de aardappelpuree en roer goed om.

  4. 4

    Kruid de varkensmignonettes met peper en zout. Bak ze goudbruin in boter. Haal ze uit de pan en hou warm. Blus de pan met de vleesbouillon en laat even inkoken.

  5. 5

    Leg op elk bord een mignonette en schep er wat spinaziepuree naast. Overgiet met wat vleesjus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.