Mediterrane quiche
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mediterrane quiche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een zuiders tintje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat even afkoelen.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer hem door 5 eetlepels olijfolie en laat een halfuur staan. Schenk de knoflookolie daarna door een zeef.

  3. 3

    Spoel de courgettes. Snij ze in de lengte in dunne plakken. Gril ze goudbruin in de knoflookolie.

  4. 4

    Verdeel de courgettes, feta en olijven over de deegbodem. Klop de eieren los met de melk, de room, peper en zout. Schenk over de courgettes.

  5. 5

    Zet de quiche 25 minuten in de oven. Werk eventueel af met wat basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat even afkoelen.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer hem door 5 eetlepels olijfolie en laat een halfuur staan. Schenk de knoflookolie daarna door een zeef.

  3. 3

    Spoel de courgettes. Snij ze in de lengte in dunne plakken. Gril ze goudbruin in de knoflookolie.

  4. 4

    Verdeel de courgettes, feta en olijven over de deegbodem. Klop de eieren los met de melk, de room, peper en zout. Schenk over de courgettes.

  5. 5

    Zet de quiche 25 minuten in de oven. Werk eventueel af met wat basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.