Spinaziequiche met garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinaziequiche met garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke mini-quiches

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij uit het bladerdeeg 4 rondjes met een diameter van 16 cm en leg ze erin. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Spoel de paprika en snij in stukjes. Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in boter, samen met de paprika.

  3. 3

    Verdeel de spinazie over de vormpjes en schep er de paprika met sjalot bij. Bestrooi met 250 g garnalen.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk, room, peper en zout. Giet over de groenten. Bestrooi met de kaas en zet 30 minuten in de oven. Werk af met de rest van de garnalen en eventueel nog wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij uit het bladerdeeg 4 rondjes met een diameter van 16 cm en leg ze erin. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Spoel de paprika en snij in stukjes. Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in boter, samen met de paprika.

  3. 3

    Verdeel de spinazie over de vormpjes en schep er de paprika met sjalot bij. Bestrooi met 250 g garnalen.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk, room, peper en zout. Giet over de groenten. Bestrooi met de kaas en zet 30 minuten in de oven. Werk af met de rest van de garnalen en eventueel nog wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.