Gehaktquiche met witloof
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktquiche met witloof

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoveel smaak

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat afkoelen.

  2. 2

    Maak het witloof schoon en halveer de stronkjes in de lengte. Blancheer ze 8 minuten in gezouten water, laat uitlekken en afkoelen. Pel en snipper de sjalotten. Spoel de tijm en rist de blaadjes af.

  3. 3

    Bak het gehakt rul. Doe er de sjalot bij en bak even mee.

  4. 4

    Verdeel het gehakt over de taartbodem. Schik er het witloof op en bestrooi met tijm.

  5. 5

    Klop de eieren los met de room, de kaas, peper en zout. Schenk ze over het witloof en schuif de quiche 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het bladerdeeg 15 minuten blind. Laat afkoelen.

  2. 2

    Maak het witloof schoon en halveer de stronkjes in de lengte. Blancheer ze 8 minuten in gezouten water, laat uitlekken en afkoelen. Pel en snipper de sjalotten. Spoel de tijm en rist de blaadjes af.

  3. 3

    Bak het gehakt rul. Doe er de sjalot bij en bak even mee.

  4. 4

    Verdeel het gehakt over de taartbodem. Schik er het witloof op en bestrooi met tijm.

  5. 5

    Klop de eieren los met de room, de kaas, peper en zout. Schenk ze over het witloof en schuif de quiche 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.