Kippensoep met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippensoep met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle soep

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in reepjes. Spoel de lente-uitjes en snij ze in schuine ringen. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Hou 1 eetlepel van de lente-ui apart voor de afwerking. Stoof de rest ervan samen met de champignons 4 minuten in olie. Blus met de rijstwijn.

  3. 3

    Schenk de bouillon bij de champignons en breng aan de kook. Voeg de vermicelli en de kip toe. Laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Breng de soep op smaak met sojasaus, peper en zout. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in reepjes. Spoel de lente-uitjes en snij ze in schuine ringen. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Hou 1 eetlepel van de lente-ui apart voor de afwerking. Stoof de rest ervan samen met de champignons 4 minuten in olie. Blus met de rijstwijn.

  3. 3

    Schenk de bouillon bij de champignons en breng aan de kook. Voeg de vermicelli en de kip toe. Laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Breng de soep op smaak met sojasaus, peper en zout. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.