Spiesjes met gegrilde haloumi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesjes met gegrilde haloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hapje op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Pers de knoflook en meng met het citroensap en de olijfolie tot een marinade.

  2. 2

    Snij de haloumi in plakken. Gril ze aan beide kanten goudbruin en snij ze in blokjes. Wentel ze door de marinade en laat afkoelen.

  3. 3

    Prik de blokjes haloumi op spiesjes, samen met de kerstomaatjes.

  4. 4

    Schik de spiesjes op een serveerschaal en bestrooi ze met muntblaadjes en oregano. Serveer bij een heerlijk fris glaasje watermeloen breeze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pers de knoflook en meng met het citroensap en de olijfolie tot een marinade.

  2. 2

    Snij de haloumi in plakken. Gril ze aan beide kanten goudbruin en snij ze in blokjes. Wentel ze door de marinade en laat afkoelen.

  3. 3

    Prik de blokjes haloumi op spiesjes, samen met de kerstomaatjes.

  4. 4

    Schik de spiesjes op een serveerschaal en bestrooi ze met muntblaadjes en oregano. Serveer bij een heerlijk fris glaasje watermeloen breeze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.