Varkensspiesjes met pindasaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensspiesjes met pindasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spiesjes met een oosterse toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. 

  2. 2

    Roer een marinade van de arachideolie, currypasta, sojasaus en 2 el pindakaas. Wentel het vlees erdoor, laat 30 minuten marineren. 

  3. 3

    Prik de vleesblokjes op spiesjes. 

  4. 4

    Rooster de pindanoten in een pan. Doe er 130 ml water en de overige pindakaas bij. Breng aan de kook en laat even sudderen. Kruid met citroensap, suiker, peper en zout. 

  5. 5

    Gril de spiesjes goudbruin en serveer met de pindasaus. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. 

  2. 2

    Roer een marinade van de arachideolie, currypasta, sojasaus en 2 el pindakaas. Wentel het vlees erdoor, laat 30 minuten marineren. 

  3. 3

    Prik de vleesblokjes op spiesjes. 

  4. 4

    Rooster de pindanoten in een pan. Doe er 130 ml water en de overige pindakaas bij. Breng aan de kook en laat even sudderen. Kruid met citroensap, suiker, peper en zout. 

  5. 5

    Gril de spiesjes goudbruin en serveer met de pindasaus. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.