Spaghetti met ansjovis en tonijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met ansjovis en tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kan jij hieraan weerstaan?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovis en olijven in stukjes. Spoel en snipper het pepertje (zonder zaadjes).

  2. 2

    Stoof de knoflook, chilipeper en ansjovis 2 minuten in olijfolie. Doe er de tomaten bij en prak ze fijn met een houten lepel. Roer er de olijven en kappertjes door. Laat inkoken.

  3. 3

    Schep de tonijn door de saus en laat mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de spaghetti beetgaar en schep er de saus door. Werk af met geschaafde pecorino en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovis en olijven in stukjes. Spoel en snipper het pepertje (zonder zaadjes).

  2. 2

    Stoof de knoflook, chilipeper en ansjovis 2 minuten in olijfolie. Doe er de tomaten bij en prak ze fijn met een houten lepel. Roer er de olijven en kappertjes door. Laat inkoken.

  3. 3

    Schep de tonijn door de saus en laat mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de spaghetti beetgaar en schep er de saus door. Werk af met geschaafde pecorino en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.