Linguine met citroenkip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met citroenkip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele pasta

bereiding
  1. 1

    Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze in stukken. Pel de knoflook en snij ‘m in plakjes. Spoel en snipper het pepertje (zonder zaadjes). Spoel en droog de waterkers.

  2. 2

    Snij de kip in reepjes en stoof ze aan in olijfolie. Doe er de artisjokken, knoflook, chilipeper, citroenschil, en het citroenap bij. Dek af. Laat 5 à 6 minuten garen en schep af en toe om.

  3. 3

    Kook intussen de pasta beetgaar. Giet af en bewaar 60 ml van het kookvocht.

  4. 4

    Doe de pasta en het kookvocht bij de kip en laat nog even goed verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Zet de pan van het vuur af. Schep er de waterkers door. Verdeel over de borden en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze in stukken. Pel de knoflook en snij ‘m in plakjes. Spoel en snipper het pepertje (zonder zaadjes). Spoel en droog de waterkers.

  2. 2

    Snij de kip in reepjes en stoof ze aan in olijfolie. Doe er de artisjokken, knoflook, chilipeper, citroenschil, en het citroenap bij. Dek af. Laat 5 à 6 minuten garen en schep af en toe om.

  3. 3

    Kook intussen de pasta beetgaar. Giet af en bewaar 60 ml van het kookvocht.

  4. 4

    Doe de pasta en het kookvocht bij de kip en laat nog even goed verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Zet de pan van het vuur af. Schep er de waterkers door. Verdeel over de borden en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.