Rode poon met linguine en ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode poon met linguine en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met heerlijke pasta

bereiding
  1. 1

    Meng de tomaten met de sjalot, peterselie, amandelen, gekonfijte citroen, het citroensap en 150 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm op een zacht vuurtje de room met de ricotta. Schep er het basilicum door. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de pasta en de parmezaan.

  4. 4

    Bak de visfilets in boter met olijfolie (half om half). Kruid de visfilets met wat peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomaten-citroendressing bij en leg er de vis bovenop. Werk af met een groen blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de tomaten met de sjalot, peterselie, amandelen, gekonfijte citroen, het citroensap en 150 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm op een zacht vuurtje de room met de ricotta. Schep er het basilicum door. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de pasta en de parmezaan.

  4. 4

    Bak de visfilets in boter met olijfolie (half om half). Kruid de visfilets met wat peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomaten-citroendressing bij en leg er de vis bovenop. Werk af met een groen blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.