Recept

Rode poon met linguine en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met heerlijke pasta

bereiding
  1. 1

    Meng de tomaten met de sjalot, peterselie, amandelen, gekonfijte citroen, het citroensap en 150 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm op een zacht vuurtje de room met de ricotta. Schep er het basilicum door. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de pasta en de parmezaan.

  4. 4

    Bak de visfilets in boter met olijfolie (half om half). Kruid de visfilets met wat peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomaten-citroendressing bij en leg er de vis bovenop. Werk af met een groen blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode poon met linguine en ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng de tomaten met de sjalot, peterselie, amandelen, gekonfijte citroen, het citroensap en 150 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm op een zacht vuurtje de room met de ricotta. Schep er het basilicum door. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de pasta en de parmezaan.

  4. 4

    Bak de visfilets in boter met olijfolie (half om half). Kruid de visfilets met wat peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomaten-citroendressing bij en leg er de vis bovenop. Werk af met een groen blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!