Mosselen in' t groen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mosselen in' t groen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook mosselen kunnen in een groen jasje gestoken worden

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak het groen en de sjalotten fijn.

  2. 2

    Kook de mosselen tot de schelpen net opengaan.

  3. 3

    Fruit de sjalot, doe het groen erbij en laat rustig gaar stoven.

  4. 4

    Maak een sausje van de boter, bloem en het kookvocht van de mosselen en voeg het gestoofde groen toe.

  5. 5

    Kluts de eidooier met het sap van 1/4 citroen en roer er de saus door.

    Warm er de mosselen in op, zonder ze te laten koken.

    Serveer met frietjes, of stokbrood met roomboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak het groen en de sjalotten fijn.

  2. 2

    Kook de mosselen tot de schelpen net opengaan.

  3. 3

    Fruit de sjalot, doe het groen erbij en laat rustig gaar stoven.

  4. 4

    Maak een sausje van de boter, bloem en het kookvocht van de mosselen en voeg het gestoofde groen toe.

  5. 5

    Kluts de eidooier met het sap van 1/4 citroen en roer er de saus door.

    Warm er de mosselen in op, zonder ze te laten koken.

    Serveer met frietjes, of stokbrood met roomboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.