Recept

Tagliatelle met stroganoff-saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk bord pasta

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in reepjes. Pel en hak de sjalot. Maak de champignons schoon en halveer ze.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar.

  3. 3

    Bak het vlees in olie. Neem het uit de pan en hou apart. Stoof in dezelfde pan de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en bak even mee. Bestrooi met 1 kl paprikapoeder. Blus met de wodka en de fond. Laat 2 minuten sudderen. Roer er de mosterd en room door.

  4. 4

    Doe het vlees weer bij de saus en laat goed verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden. Schep er de stroganoff- saus over en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met stroganoff-saus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!