Langoustines met limoenboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langoustines met limoenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met tagliatelle

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill voor. Spoel de langoustines en halveer ze met een scherp mes in de lengte, verwijder het darmkanaal. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de limoenen. Snij 1 limoen in partjes, rasp de andere limoen.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook fijn. Meng met de geraspte limoenschil, de boter en de gesnipperde kruiden.

  4. 4

    Besmeer de langoustines rijkelijk met de limoenboter en gril ze 5 tot 7 minuten.

  5. 5

    Doe de rest van de boter in een glaasje. Serveer de gegrilde langoustines met een partje limoen, een takje peterselie en olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill voor. Spoel de langoustines en halveer ze met een scherp mes in de lengte, verwijder het darmkanaal. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de limoenen. Snij 1 limoen in partjes, rasp de andere limoen.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook fijn. Meng met de geraspte limoenschil, de boter en de gesnipperde kruiden.

  4. 4

    Besmeer de langoustines rijkelijk met de limoenboter en gril ze 5 tot 7 minuten.

  5. 5

    Doe de rest van de boter in een glaasje. Serveer de gegrilde langoustines met een partje limoen, een takje peterselie en olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.