Pittige drumsticks met avocadosalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige drumsticks met avocadosalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade: knoflook, gember, suiker, honing, sambal oelek, paprikapoeder, kurkuma, cayennepeper, olijfolie, zwarte peper en zeezout. Wentel er de drumsticks door. Laat minstens 15 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Leg de drumsticks in een aluminium barbecueschaaltje en laat 30 à 40 minuten garen op de barbecue, op een niet te warme plek. Draai geregeld om.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder pit en schil en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng ze meteen met het limoensap. Spoel de tomaat en snij in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringetjes.

  4. 4

    Meng de avocado met de tomaat, lente-ui en koriander. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Serveer bij de drumsticks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade: knoflook, gember, suiker, honing, sambal oelek, paprikapoeder, kurkuma, cayennepeper, olijfolie, zwarte peper en zeezout. Wentel er de drumsticks door. Laat minstens 15 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Leg de drumsticks in een aluminium barbecueschaaltje en laat 30 à 40 minuten garen op de barbecue, op een niet te warme plek. Draai geregeld om.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder pit en schil en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng ze meteen met het limoensap. Spoel de tomaat en snij in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringetjes.

  4. 4

    Meng de avocado met de tomaat, lente-ui en koriander. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Serveer bij de drumsticks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.