Aardappelquiche met chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelquiche met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eet 'm lauw of koud

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm. Leg een tweede vel bakpapier op het deeg en vul met bakbonen (of droge erwten, rijst...). Zet 10 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier en de bonen en zet nog 5 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de aardappelen en de chorizo in plakjes en schik ze afwisselend in de vorm.

  4. 4

    Klop de eieren luchtig met de room, peper en zout. Giet het mengsel over de vulling en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm. Leg een tweede vel bakpapier op het deeg en vul met bakbonen (of droge erwten, rijst...). Zet 10 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier en de bonen en zet nog 5 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de aardappelen en de chorizo in plakjes en schik ze afwisselend in de vorm.

  4. 4

    Klop de eieren luchtig met de room, peper en zout. Giet het mengsel over de vulling en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.