Italiaanse spiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse spiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kruidig ovengerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snipper de sjalot, snij de ui in ringen. Spoel de selderstengels en snij in boogjes. 

  2. 2

    Meng het gehakt met de sjalot, de mosterd, het ei, de parmezaan en het paneermeel. Kruid met zout en peper. Rol er balletjes van en prik op spiesjes. 

  3. 3

    Stoof de ui en selder in de olijfolie. Roer er de olijven en kappertjes door. Schenk er 1 dl witte wijn bij en laat enkele minuten sudderen. 

  4. 4

    Schep de groentemix in een ovenschaal en leg er de spiesjes op. Zet de schotel 25 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snipper de sjalot, snij de ui in ringen. Spoel de selderstengels en snij in boogjes. 

  2. 2

    Meng het gehakt met de sjalot, de mosterd, het ei, de parmezaan en het paneermeel. Kruid met zout en peper. Rol er balletjes van en prik op spiesjes. 

  3. 3

    Stoof de ui en selder in de olijfolie. Roer er de olijven en kappertjes door. Schenk er 1 dl witte wijn bij en laat enkele minuten sudderen. 

  4. 4

    Schep de groentemix in een ovenschaal en leg er de spiesjes op. Zet de schotel 25 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.