Gefrituurde scampi's met komkommer-mangosalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gefrituurde scampi's met komkommer-mangosalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomer op je bord

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Schil het fruit. Snij de komkommer in fijne slierten, de limoen in plakjes, de chilipeper in ringen, de mango en pompelmoes in blokjes. Meng ze met het limoensap, de rijstazijn, gembersiroop en suiker. Zet koel weg tot serveren.

  2. 2

    Klop het ei los. Meng de panko met de tandoorikruiden. Wentel de scampi’s eerst door het ei en vervolgens door de panko.

  3. 3

    Verhit het frituurvet tot 180°C. Bak de scampi’s krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze met de komkommer-mangosalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Schil het fruit. Snij de komkommer in fijne slierten, de limoen in plakjes, de chilipeper in ringen, de mango en pompelmoes in blokjes. Meng ze met het limoensap, de rijstazijn, gembersiroop en suiker. Zet koel weg tot serveren.

  2. 2

    Klop het ei los. Meng de panko met de tandoorikruiden. Wentel de scampi’s eerst door het ei en vervolgens door de panko.

  3. 3

    Verhit het frituurvet tot 180°C. Bak de scampi’s krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze met de komkommer-mangosalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.