Verloren brood met mozzarella en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Verloren brood met mozzarella en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aparte variant op de klassieker

bereiding
  1. 1

    Duw met een uitsteekvormpje of een glas 24 rondjes uit het brood.

  2. 2

    Spoel en droog het basilicum, pluk de blaadjes van de takjes af. Snij de mozzarella in dunne plakjes, zorg dat je voldoende hebt voor 12 toastjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk, peper en zout.

  4. 4

    Haal 12 broodrondjes door het eimengsel en leg ze in een met olie ingevette pan (of in 2 pannen). Leg op elk rondje een plakje mozzarella en 2 of 3 blaadjes basilicum.

  5. 5

    Haal de rest van de broodrondjes door het eimengsel en leg ze op de andere. Bak 2 minuten aan beide kanten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Duw met een uitsteekvormpje of een glas 24 rondjes uit het brood.

  2. 2

    Spoel en droog het basilicum, pluk de blaadjes van de takjes af. Snij de mozzarella in dunne plakjes, zorg dat je voldoende hebt voor 12 toastjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk, peper en zout.

  4. 4

    Haal 12 broodrondjes door het eimengsel en leg ze in een met olie ingevette pan (of in 2 pannen). Leg op elk rondje een plakje mozzarella en 2 of 3 blaadjes basilicum.

  5. 5

    Haal de rest van de broodrondjes door het eimengsel en leg ze op de andere. Bak 2 minuten aan beide kanten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.