Recept

Gebakken asperges met eiermimosa en kruiden-yoghurtdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Belgische klassieker à la Pascale Naessens!

Toptip! Leg de dille eventueel eerst even in ijswater. Zo oogt die extra fris op het bord.

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren hard in kokend water. Giet ze af, pel ze en hak ze fijn.

  2. 2

    Schil de asperges. Blancheer ze kort in gezouten water. Hak de bladpeterselie en de dille grof.

  3. 3

    Bak de asperges kort in 1 eetlepel olijfolie en kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Schik de gebakken asperges op de borden. Lepel er de eiermimosa over en bedruppel het gerecht met de rest van de olijfolie. Werk het af met de verse groene kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken asperges met eiermimosa en kruiden-yoghurtdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!