Aspergepakketjes met limoenboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergepakketjes met limoenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bijgerecht om van te smullen

bereiding

    De voorbereiding

  1. 1

    Spoel de limoenen. Rasp de schil van 2 limoenen en pers ze. Snij de derde limoen in partjes.

  2. 2

    Schil de asperges, verwijder de harde uiteinden. Doe ze in een ruime pan met lichtgezouten water. Kook ze in 8 tot 10 minuten beetgaar.

  3. 3

    Smelt de boter en voeg er de tijmtakjes, de geraspte limoenschil en het limoensap aan toe. Kruid met zout.

  4. 4

    Wikkel enkele asperges in een speklapje en serveer met de limoenboter en een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    De voorbereiding

  1. 1

    Spoel de limoenen. Rasp de schil van 2 limoenen en pers ze. Snij de derde limoen in partjes.

  2. 2

    Schil de asperges, verwijder de harde uiteinden. Doe ze in een ruime pan met lichtgezouten water. Kook ze in 8 tot 10 minuten beetgaar.

  3. 3

    Smelt de boter en voeg er de tijmtakjes, de geraspte limoenschil en het limoensap aan toe. Kruid met zout.

  4. 4

    Wikkel enkele asperges in een speklapje en serveer met de limoenboter en een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.