Spaghettini met mosseltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghettini met mosseltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zomers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de mosselen grondig met koud water tot ze helemaal schoon zijn.

    Ontpit de tomaten en snij in blokjes.

    Snipper de knoflook.

    Hak de peterselie.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan, doe er de mosselen bij en overgiet met de wijn. Kook de mosselen tot ze allemaal open zijn. Giet af en bewaar het kookvocht.

  3. 3

    Breng het mosselvocht aan de kook met de knoflook en laat 2 minuten sudderen. Voeg er de blokjes tomaat aan toe en laat nog 2 minuten koken. Doe er de mosselen en de helft van de peterselie bij. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng met de mosselsaus en werk af met de rest van de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de mosselen grondig met koud water tot ze helemaal schoon zijn.

    Ontpit de tomaten en snij in blokjes.

    Snipper de knoflook.

    Hak de peterselie.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan, doe er de mosselen bij en overgiet met de wijn. Kook de mosselen tot ze allemaal open zijn. Giet af en bewaar het kookvocht.

  3. 3

    Breng het mosselvocht aan de kook met de knoflook en laat 2 minuten sudderen. Voeg er de blokjes tomaat aan toe en laat nog 2 minuten koken. Doe er de mosselen en de helft van de peterselie bij. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng met de mosselsaus en werk af met de rest van de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.