Recept

Tagliatelle met mosselen en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mosselen... anders!

bereiding
  1. 1

    Maak de venkel schoon en snij ‘m in fijne reepjes of blokjes. Trek het loof in plukjes. Pel en pers de knoflook. Spoel de peterselie, pluk de blaadjes en hak ze grof.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat hem uitlekken.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een stoofpot en stoof de venkel 5 minuten op een zacht vuur. Verhoog het vuur en voeg de knoflook, de mosselen en het bier toe. Kruid met peper en zout. Dek af en laat de mosselen op hoog vuur garen tot ze openen.

  4. 4

    Voeg de gekookte pasta en een scheutje olijfolie bij aan de mosselen. Kruid met peper en zout. Werk af met het venkelloof en de peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met mosselen en venkel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!