Recept

Kalfsschnitzels met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk

bereiding

    De voorbereiding

  1. 1

    Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf. 

  2. 2

    Kook de asperges in gezouten water met citroensap beetgaar.

  3. 3

    Hou enkele blaadjes peterselie apart en mix de rest fijn met de ansjovisjes, 1 el citroensap en de amandelen. Kruid met peper en zout en giet er, onder voortdurend mixen, 100 à 120 ml olijfolie bij.

  4. 4

    Sla de stukjes vlees plat en kruid ze met peper en zout. Doe de bloem en de losgeklopte eieren in 2 diepe borden. Meng paneermeel, parmezaan en amandelschilfers en doe in een derde bord. Haal het vlees door bloem, ei en paneermeel. Laat even drogen.

  5. 5

    Bak de schnitzels bruin in boter en olie.

  6. 6

    Serveer ze met de asperges en de pesto. Werk af met amandelschilfers en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsschnitzels met asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!