Erwtensoep met radijsjesstokbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Erwtensoep met radijsjesstokbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige combinatie

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in zonnebloemolie. Voeg de erwtjes toe en blus met de bouillon. Laat 10 minuten sudderen. Neem de soep van het vuur af en schep er wat erwtjes uit voor de afwerking.

  2. 2

    Meng de yoghurt met de helft van de kaas. Doe dit bij de soep en mix ze fijn. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes. Snipper 2 radijsjes fijn.

  4. 4

    Snij het brood in lange plakken en gril ze goudbruin. Bestrijk ze met de kaas en beleg met plakjes radijs. Kruid met peper.

  5. 5

    Werk de soep af met de gesnipperde radijzen en enkele erwtjes. Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in zonnebloemolie. Voeg de erwtjes toe en blus met de bouillon. Laat 10 minuten sudderen. Neem de soep van het vuur af en schep er wat erwtjes uit voor de afwerking.

  2. 2

    Meng de yoghurt met de helft van de kaas. Doe dit bij de soep en mix ze fijn. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes. Snipper 2 radijsjes fijn.

  4. 4

    Snij het brood in lange plakken en gril ze goudbruin. Bestrijk ze met de kaas en beleg met plakjes radijs. Kruid met peper.

  5. 5

    Werk de soep af met de gesnipperde radijzen en enkele erwtjes. Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.