Penne met gamba's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met gamba's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zomers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de gamba's (eventueel tot aan het staartje), snij ze over de rug open en verwijder het darmkanaal. 

  2. 2

    Spoel de boontjes en tomaatjes, halveer ze. Snipper het basilicum. Hak de knoflook. 

  3. 3

    Kook de penne beetgaar, en laat de boontjes de laatste 5 minuten van de kooktijd meegaren. 

  4. 4

    Bak de gamba's 2 minuten in 6 el olijfolie, samen met de venkelzaadjes. Kruid met peper en zout. Voeg de tomaatjes, knoflook en 2 el olijfolie toe en bak nog 3 minuten. 

  5. 5

    Voeg de penne en boontjes toe en roerbak weer 3 minuten. Schep er het basilicum door en breng op smaak met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de gamba's (eventueel tot aan het staartje), snij ze over de rug open en verwijder het darmkanaal. 

  2. 2

    Spoel de boontjes en tomaatjes, halveer ze. Snipper het basilicum. Hak de knoflook. 

  3. 3

    Kook de penne beetgaar, en laat de boontjes de laatste 5 minuten van de kooktijd meegaren. 

  4. 4

    Bak de gamba's 2 minuten in 6 el olijfolie, samen met de venkelzaadjes. Kruid met peper en zout. Voeg de tomaatjes, knoflook en 2 el olijfolie toe en bak nog 3 minuten. 

  5. 5

    Voeg de penne en boontjes toe en roerbak weer 3 minuten. Schep er het basilicum door en breng op smaak met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.