Kruidenslaatje met gebakken paling en krieltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidenslaatje met gebakken paling en krieltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een heerlijke dressing

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon. Kook ze ongeschild gaar.

  2. 2

    Roer een dressing van het bier, de olijfolie, de mosterd, het citroensap, peper en zout. Schep de sjalot, knoflook en kruiden erdoor.

  3. 3

    Spoel en droog de groenten en kruiden voor de salade. Meng alles. Snij de lente-uitjes in ringen.

  4. 4

    Snij de paling in 5 cm lange stukken. Besprenkel met citroensap.

  5. 5

    Snij de aardappelen in plakjes. Meng ze met de helft van de dressing.

  6. 6

    Dep de palingmoten droog. Kruid ze met peper en zout. Bak ze in boter en bedruppel met citroensap.

  7. 7

    Verdeel de salade over de borden. Voeg de aardappelen en paling toe. Werk af met ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon. Kook ze ongeschild gaar.

  2. 2

    Roer een dressing van het bier, de olijfolie, de mosterd, het citroensap, peper en zout. Schep de sjalot, knoflook en kruiden erdoor.

  3. 3

    Spoel en droog de groenten en kruiden voor de salade. Meng alles. Snij de lente-uitjes in ringen.

  4. 4

    Snij de paling in 5 cm lange stukken. Besprenkel met citroensap.

  5. 5

    Snij de aardappelen in plakjes. Meng ze met de helft van de dressing.

  6. 6

    Dep de palingmoten droog. Kruid ze met peper en zout. Bak ze in boter en bedruppel met citroensap.

  7. 7

    Verdeel de salade over de borden. Voeg de aardappelen en paling toe. Werk af met ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.