Tomaten met gehakt en wilde rijst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten met gehakt en wilde rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpelweg heerlijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten en zet opzij. 

  2. 2

    Roerbak het gehakt 10 minuten in de olijfolie. Vermeng met het basilicum en de pijnboompitten. 

  3. 3

    Vul de tomaten met het mengsel, strooi er kaas over en zet het hoedje er weer op. Zet 15 à 20 minuten in de oven. 

  4. 4

    Serveer de gevulde tomaten met de wilde rijst. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten en zet opzij. 

  2. 2

    Roerbak het gehakt 10 minuten in de olijfolie. Vermeng met het basilicum en de pijnboompitten. 

  3. 3

    Vul de tomaten met het mengsel, strooi er kaas over en zet het hoedje er weer op. Zet 15 à 20 minuten in de oven. 

  4. 4

    Serveer de gevulde tomaten met de wilde rijst. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.