Recept

Oventomaten met rijst-linzenvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend gevuld

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Kook de linzen 20 à 25 minuten in water met een beetje zout. Giet af, laat uitlekken en meng met de rijst.

  3. 3

    Hak de blaadjes van het basilicum fijn en meng ze door de rijst. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snij een kapje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Vul ze met het rijst-linzenmengsel en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Roer wat roze peper en een snuifje zout door de zure room en serveer de saus bij de tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Oventomaten met rijst-linzenvulling

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!