• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met scampi's, broccoli en worteltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra pittig met rammenas en het pepertje

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s. Spoel de groenten.

  2. 2

    Schil de gember. Verwijder de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Snij de paprika in reepjes, de wortelen in schuine plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de rammenas en snij hem in lucifers. Snij de maïskolfjes in stukken.

  3. 3

    Roerbak de scampi’s in arachideolie. Haal ze uit de pan en hou apart.

  4. 4

    Bak in dezelfde pan de gember en chili enkele seconden in arachideolie. Voeg dan de rest van de groenten toe: de hardste eerst en dan de zachtere – de sojascheuten als laatste.

  5. 5

    Doe er de scampi’s weer bij en breng op smaak met peper en sojasaus. Werk af met basilicum en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s. Spoel de groenten.

  2. 2

    Schil de gember. Verwijder de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Snij de paprika in reepjes, de wortelen in schuine plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de rammenas en snij hem in lucifers. Snij de maïskolfjes in stukken.

  3. 3

    Roerbak de scampi’s in arachideolie. Haal ze uit de pan en hou apart.

  4. 4

    Bak in dezelfde pan de gember en chili enkele seconden in arachideolie. Voeg dan de rest van de groenten toe: de hardste eerst en dan de zachtere – de sojascheuten als laatste.

  5. 5

    Doe er de scampi’s weer bij en breng op smaak met peper en sojasaus. Werk af met basilicum en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.