Zeewolf met tuinkerspuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeewolf met tuinkerspuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met hollandaisesaus

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer met 30 g boter. Voeg de lente-ui, tuinkers en een flinke scheut room toe. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon, maar laat er een beetje groen aan. Stoof ze 3 minuten in boter. Hou warm onder deksel.

  3. 3

    Maak de hollandaisesaus (voor recept: klik hier).

  4. 4

    Bak de visfilets 2 minuten aan elke kant in boter. Serveer ze met de puree, de radijsjes en de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer met 30 g boter. Voeg de lente-ui, tuinkers en een flinke scheut room toe. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon, maar laat er een beetje groen aan. Stoof ze 3 minuten in boter. Hou warm onder deksel.

  3. 3

    Maak de hollandaisesaus (voor recept: klik hier).

  4. 4

    Bak de visfilets 2 minuten aan elke kant in boter. Serveer ze met de puree, de radijsjes en de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.