Tournedos met lentegroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tournedos met lentegroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een lekkere aardappelgratin

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in fijne plakjes. Verdeel ze over een ovenschaal.

  3. 3

    Breng de room aan de kook met flink wat peper en zout. Schenk hem over de aardappelen. Verdeel er vlokjes boter over en zet 1 uur in de oven.

  4. 4

    Schil de worteltjes en snij ze doormidden. Schil de rapen. Snij de grote exemplaren in partjes. Stoom de groenten in 8 minuten beetgaar.

  5. 5

    Smelt 2 el boter. Schep er de kervel en de groenten door. Kruid met peper en zout en hou warm.

  6. 6

    Bestrijk het vlees rondom met olie. Bak het naar smaak in boter. Hou warm onder aluminiumfolie.

  7. 7

    Maak de rodewijnsaus (voor recept: klik hier). Serveer ze bij het vlees, de groenten en de gratin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in fijne plakjes. Verdeel ze over een ovenschaal.

  3. 3

    Breng de room aan de kook met flink wat peper en zout. Schenk hem over de aardappelen. Verdeel er vlokjes boter over en zet 1 uur in de oven.

  4. 4

    Schil de worteltjes en snij ze doormidden. Schil de rapen. Snij de grote exemplaren in partjes. Stoom de groenten in 8 minuten beetgaar.

  5. 5

    Smelt 2 el boter. Schep er de kervel en de groenten door. Kruid met peper en zout en hou warm.

  6. 6

    Bestrijk het vlees rondom met olie. Bak het naar smaak in boter. Hou warm onder aluminiumfolie.

  7. 7

    Maak de rodewijnsaus (voor recept: klik hier). Serveer ze bij het vlees, de groenten en de gratin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.