Recept

Tournedos met lentegroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een lekkere aardappelgratin

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in fijne plakjes. Verdeel ze over een ovenschaal.

  3. 3

    Breng de room aan de kook met flink wat peper en zout. Schenk hem over de aardappelen. Verdeel er vlokjes boter over en zet 1 uur in de oven.

  4. 4

    Schil de worteltjes en snij ze doormidden. Schil de rapen. Snij de grote exemplaren in partjes. Stoom de groenten in 8 minuten beetgaar.

  5. 5

    Smelt 2 el boter. Schep er de kervel en de groenten door. Kruid met peper en zout en hou warm.

  6. 6

    Bestrijk het vlees rondom met olie. Bak het naar smaak in boter. Hou warm onder aluminiumfolie.

  7. 7

    Maak de rodewijnsaus (voor recept: klik hier). Serveer ze bij het vlees, de groenten en de gratin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tournedos met lentegroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!