Recept

Penne met groene groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lentegroen

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Breek de houtige onderkant van de asperges en snij ze schuin in stukjes. Snij 1 lente-ui in fijne ringetjes, de andere in schuine stukken. Verwijder de harde steeltjes van de spinazie en hak de blaadjes grof.

  2. 2

    Kook de peultjes en de doperwten in ongeveer 4 minuten beetgaar in gezouten water. Schep ze eruit en hou ze warm onder aluminiumfolie. Kook in hetzelfde kookvocht de asperges 3 minuten, laat uitlekken en hou ze warm.

  3. 3

    Roerbak de stukjes lente-ui 1 minuut in olie. Voeg de spinazie toe en roerbak nog 1 minuut. Schenk er de room bij en laat 2 minuten inkoken. Voeg de rest van de groenten toe en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar. Trek of snij de mozzarella in stukjes.

  5. 5

    Meng de pasta met de groenten en de mozzarella. Werk af met gesnipperde lente-ui en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met groene groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!