• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met venkel en balletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een plukje groen

bereiding
  1. 1

    Maak de balletjes. Snipper de bieslook en de lente-ui. Meng ze, samen met de eidooier en peper en zout, door het gehakt. Vorm er balletjes van en wentel ze door paneermeel. Laat rusten in de koelkast.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de venkel in reepjes. Pel en snipper de knoflook.

  3. 3

    Stoof de venkel 10 minuten in olijfolie. Schep er de knoflook door en stoof even mee. Doe er de rucola bij en roerbak tot hij geslonken is (hou wat apart voor de afwerking). Voeg de citroenschil en de room toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar.

  5. 5

    Bak de balletjes in olijfolie. Meng ze met de pasta en de saus. Werk af met rucola en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de balletjes. Snipper de bieslook en de lente-ui. Meng ze, samen met de eidooier en peper en zout, door het gehakt. Vorm er balletjes van en wentel ze door paneermeel. Laat rusten in de koelkast.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de venkel in reepjes. Pel en snipper de knoflook.

  3. 3

    Stoof de venkel 10 minuten in olijfolie. Schep er de knoflook door en stoof even mee. Doe er de rucola bij en roerbak tot hij geslonken is (hou wat apart voor de afwerking). Voeg de citroenschil en de room toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar.

  5. 5

    Bak de balletjes in olijfolie. Meng ze met de pasta en de saus. Werk af met rucola en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.