Spiesjes met balletjes en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesjes met balletjes en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Snij een kapje van de tomaten af. Schik ze in een ovenschaal.

  2. 2

    Pel en snipper 1 teentje knoflook. Meng met paneermeel, tijm, peper en zout. Verdeel het mengsel over de tomaten. Bedruppel met olijfolie en zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar en laat afkoelen.

  4. 4

    Pel en snipper de ui en 2 teentjes knoflook. Meng ze met het gehakt, de paprika, de oregano en het ei. Vorm er balletjes van.

  5. 5

    Snij de chorizo in stukjes. Prik ze afwisselend met de balletjes en de aardappelen aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en gril ze goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Snij een kapje van de tomaten af. Schik ze in een ovenschaal.

  2. 2

    Pel en snipper 1 teentje knoflook. Meng met paneermeel, tijm, peper en zout. Verdeel het mengsel over de tomaten. Bedruppel met olijfolie en zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar en laat afkoelen.

  4. 4

    Pel en snipper de ui en 2 teentjes knoflook. Meng ze met het gehakt, de paprika, de oregano en het ei. Vorm er balletjes van.

  5. 5

    Snij de chorizo in stukjes. Prik ze afwisselend met de balletjes en de aardappelen aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en gril ze goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.